Tavşanlı 18 Mart gününe hazırlanıyor

Gündem Yayın: 11 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 11.03.2020 11:25:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1545 okunma
Google News

Tavşanlı 18 Mart gününe hazırlanıyor

 

Tuna İŞLEYEN

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir toplantı gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 105. yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı'da da çeşitli programlar gerçekleştirilecek. Bu çerçevede düzenlenecek programın gözden geçirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla ilgili kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Şehit ve Gazi Dernek temsilcilerinin de katılımıyla Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kaymakam Yüksel Kara başkanlığındaki toplantıda görevlendirmeler masaya yatırıldı. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Kaymakam Kara, "18 Mart Şehitlerini Anma Programını gözden geçirdik. 18 Mart aynı zamanda Çanakkale deniz savaşlarının yıl dönümü. Bununla beraber şehitleri anma günü olarak belirlenmiştir. Bu vesile ile de kanlarını kutsal topraklarımız için feda eden aziz şehitlerimizin anısına tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı'da da bir program düzenlenecek. Bu kapsamda alınacak tedbirleri ve programı gözden geçirdik. İnşallah şehitlerimize layık anma programlarını bu sene ve önümüzdeki yıllarda da gerçekleştiririz" diye konuştu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.