Tavşanlı’da “23 Nisan” Coşkusu

Çocuk Yayın: 23 Nisan 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 23.04.2018 23:46:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3988 okunma
Google News

Tavşanlı’da “23 Nisan” Coşkusu

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramının 98. yılı etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Tavşanlı’da da coşkuyla gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusu Tavşanlı’yı da sardı.

Sabah saatlerinde Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla start alan kutlamalar Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’in vatandaşların ve çocukların bayramını kutlamasıyla devam etti.

Ayrıca Cumhuriyet Meydanı’nda yetenekli öğrencilerin çizmiş olduğu çeşitli konulardaki resimlerin yer aldığı sergi de açıldı.

Milli Eğitim Müdürü Salim Karaboğa'nın günün anlam ve önemine ilişkin konuşmasının ardından çocuklar tarafından hazırlanan gösteriler velilerin beğenisine sunuldu.

Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Başsavcıvekili Nazım Tüzün tarafından yıl içerisinde düzenlenen kompozisyon, resim ve sportif yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve başarı belgelerini takdim edildi.

Program resmi geçit töreni ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.