Tavşanlı´da "Bir Fikrim Var" etkinliği ilgi gördü

Siyaset Yayın: 29 Ocak 2019 - Salı - Güncelleme: 29.01.2019 12:34:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3100 okunma
Google News

Tavşanlı´da "Bir Fikrim Var" etkinliği ilgi gördü

 

Kütahya´nın Tavşanlı ilçesinde yerel seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde start veren Saadet Partisi Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Davut Efe´nin seçim çalışmalarını sürdürdüğü ilçe merkezindeki seçim bürosunda bulunan "Fikir Duvarı"  etkinliği vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Tahsin Buruk Caddesinde açılan seçim irtibat bürosunda, "Gençler ne istiyor?" ve "Vatandaş ne istiyor?" sorularına istek ve farklı konulardaki pek çok talep başkan adayına iletildi.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tavşanlı Belediye Başkan Adayı Davut Efe, vatandaşların taleplerinin vaatlerden çok daha önemli olduğuna dikkat çekti. Özellikle gençlerin taleplerinin dinlenilmesi gerektiğini belirten Davut Efe, "Sosyal medya üzerinden ya da çeşitli afiş çalışmalarımızda birtakım vaatlerimiz, projelerimiz hakkında bilgi aktarımımız oldu. Bunlar gerçekten şehrimizin ihtiyacı olduğuna inandığımız çeşitli fiziksel,  kültürel, ehemmiyet arz eden eksiklikler doğrultusunda konuşulan projelerdi.

 

Bunların yanı sıra vatandaşın özellikle de gençlerin beklentilerini ve şikayetlerini birinci ağızdan duymak için böyle bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. İnşallah burada yazılan her talebi dikkate alacağız" diye konuştu. Bir Fikrim Var Tavşanlı adı verilen etkinliğin Mart ayına kadar devam edeceği öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.