Tavşanlı'da denetimler

Gündem Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 10:30:51
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1420 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi KOVİD-19) salgınına yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Tavşanlı’da yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgınına yönelik başlatılan yoğun denetimler kapsamında sabah saatlerinden itibaren şehrin çeşitli noktalarında toplu taşıma araçları, ticari taksiler ve işyerlerinde denetimler gerçekleştirildi. 
İçişleri Bakanlığı’nın “Sağlık İçin, Hepimiz İçin” parolası ile 81 ilde başlattığı KOVİD-19 denetimi, Tavşanlı’da yeni göreve başlayan Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz ile Belediye Başkanı Mustafa Güler’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Tavşanlı Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü tarafından oluşturulan denetim ekipleri; ilçe merkezindeki market, kafeterya, toplu taşıma araçları, kıraathane, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta, otel gibi işyeri ve yaşam alanlarında incelemelerde bulundu. 

 

 

 


Salgına karşı alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda bilgilendirmelerde bulunan denetim ekipleri, maske, sosyal mesafe ve hijyen konularına dikkat çekti. 

 

 


 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, zor ve sıkıntılı bir süreçten geçildiğine vurgu yaparak, “KOVİD-19 salgınına karşı 3 temel silahımız var. Maskemizi takacağız, sosyal mesafemize özen göstereceğiz ve hijyene dikkat edeceğiz. Her ne kadar normalleşme sürecinde olsak da çok dikkatli davranmamız gerekiyor. Son günlerde rehavet dolayısıyla vaka sayılarında artış gözleniyor. Lütfen kendi sağlığımızın yanında, ailemizin ve sevdiklerimizin sağlığı için düşünerek hareket edelim ve belirlenen kural ve esaslara riayet edelim. Virüsü ancak hep beraber tedbirlere uyarsak yenebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan denetimlerde, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen ve tanışan Kaymakam Erdoğan Kanyılmaz, koronavirüs salgını kapsamında alınması gereken önlem ve uyulması gereken kurallar konusunda güncel bilgilendirmelerde bulunarak, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulmasının insan ve toplum sağlığı için önemine dikkat çekti.

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.