Tavşanlı’da ilk özel sağlık kabini

Sağlık Yayın: 13 Aralık 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 13.12.2021 10:20:56
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3654 okunma
Google News
 
Tavşanlı’da, tecrübeli Uzman Hemşire Betül Akkaya 7/24 hizmet verecek  ilk özel sağlık kabinini açtı. Tavşanlı’da özel sağlık kabininde, ilçe merkezinde  ve köylerde   hizmete hazır olduklarını söyledi.   Özellikle evinde tedaviye mecbur olan, ya da tercih eden hastalar için, her saat ulaşabilecekleri bir hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Betül Akkaya; gazetemize çalışmaları ve çalışma alanları hakkında şu bilgileri verdi: 
İhtiyaç duyanlara; evde özel sağlık hizmetleri konforu sağlamak ve bulaşıcı hastalık gibi durumlara karşı izolasyon eşliğinde,  tedavi ve sağlık hizmetleri için sağlık kabinimizi açtık. Daha ilk günden itibaren de, ilgi gören merkezimizde,   donanımlarımız ve  araçlarımızla  tedavi işlemlerine başladık. Tavşanlı Merkez ve köylerinde 7/24 hizmet veriyoruz. Cinsiyet, hastalık ve yaş ayırt etmeksizin bütün vatandaşlarımıza ihtiyacı ve talebi ile   evde sağlık hizmeti veriyoruz. 
 
Evde Sağlık Hizmetlerimiz
Yaş, cinsiyet hastalık tanısı ayırt etmeksizin merkezimizde de verdiğimiz tüm hemşirelik hizmetlerini hastalarımızın konforu için kendi evlerinde de sunuyoruz. -Enjeksiyon(İğne) -Serum tedavisi-İdrar sondası takma-değiştirme-Pansuman ve yara bakımı-Dikiş alma ve atma
-Şeker Ölçümü ve Takibi , -Tansiyon Ölçümü ve Takibi, -Palyatif Hasta Bakımı ve Takibi ,-Beslenme Sondası Takma, -Damar Yolu Açma, -Kan Alma-Kan Grubu Bakılması, -Acil Yardım Uygulamaları
-Evde Lavman Yapılması 
#
Yorumlar (1)
Alpaslan Maral
30.09.2023 17:08
Yalova tavşanlı mı
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.