Tavşanlı'da motosiklet ile otomobil çarpıştı 2 yaralı

Asayiş Yayın: 24 Haziran 2022 - Cuma - Güncelleme: 24.06.2022 10:48:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1637 okunma
Google News

Tavşanlı'da motosiklet ile otomobil çarpıştı 2 yaralı

 

GÖRÜNTÜLÜ 


 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Tavşanlı ilçesi Tepecik yolu Çardaklı mahallesi yol ayrımında motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü ile motosiklet sürücüsü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Tavşanlı istikametinden gelen ve Çardaklı yoluna dönmeye çalışan  M.G.  İdaresindeki 16 ARK 469 plakalı otomobil ile Tepecik’ten Tavşanlı istikametine giden Ahmet Afşar’ın kullandığı 43 U 5135 plakalı motosikletin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi.
Kazada, otomobil sürücüsü M.G. hafif yaralanırken, motosiklet sürücüsü Ahmet Afşar ise ağır yaralandı.Yaralı motosiklet sürücüsü, 112 ekiplerinin  olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Tavşanlı Doç.Dr Mustafa Kalemli Devlet Hastanesine daha sonrada Eskişehir Osman Gazi Hastanesine sevk edildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.