Tavşanlı'da öğrenciler Kur'an öğrenip Tac giydi

Gündem Yayın: 18 Ocak 2019 - Cuma - Güncelleme: 18.01.2019 16:55:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1832 okunma
Google News

Tavşanlı'da 4-6 yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Tac Giydi. 

Tavşanlı Merkez Kur'an Kursunda Kaymakam Yüksel Kara'nın da katılımı ile öğrencilere Tac giyme ve Yarıyıl Karne töreni gerçekleştirildi. 

Kaymakam Yüksel KARA, "Ağaç yaş iken eğilir sözü çok önemli. Burada çocuklarımız dua etmeyi, Kur'an- ı Kerim okumayı öğreniyorlar. Hem namaz sürelerini ve dini bilgileri de öğreniyorlar. Ayrıca burada hem dini bilgi hem de ruh ve beden gelişimleri de oluşuyor. Çocuklarımızın gelişimi açısından son derece önemli . İlk okulun alt yapısı burada oluşuyor. İnşallah dinimize, vatanımıza ve milletimize faydalı,  zararlı alışkanlıklardan uzak yetişirler. Burada çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Velilerimize özellikle teşekkür ediyorum, çocuklarını Diyanet'e bağlı bu yerlere gönderdikleri için onları kutlarım. Bu Kur'an Kusunu bu şekilde eğitim ve öğretime hazırlayan İlçe müftümüzü ve çalışma arkadaşlarını da kutluyorum", dedi.

Gerçekleştirilen törende 4 ile 6 yaş arası öğrenilere Kur'an- ı Kerim öğrenmeleri ve aldıkları derslerden dolayı karne takdimi de gerçekleşti. 

Programa Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, Tavşanlı ilçe müftüsü Hüseyin Aksoy ve öğrenci velileri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.