Tavşanlı'da Orman Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Görüntülü

Asayiş Yayın: 13 Temmuz 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 13.07.2022 20:09:33
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
859 okunma
Google News

Tavşanlı'da Orman Yangını Kısa Sürede Söndürüldü

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Kara köy yakınlarında ormanlık alanda çıkan yangın çevredeki köylüler ve ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

 

Edinilen bilgiye göre, akşam üzeri, Tavşanlı ilçesine yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Kara köy yakınlarında bulunan Martlı mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Vatandaşların ihbarı üzerine yangın mahalline 2 orman işletme arazözü, Tavşanlı Belediye İtfaiye ekipleri ve işçiler sevk edildi.

Yoğun çabalar sonucu kısa sürede söndürülen yangında yaklaşık 100 metre kare orman alanı zarar gördü.

Kara Köy muhtarı İsmail Yerlikaya, " Bir komşunun haber vermesi ile bakmaya geldik. Yangın başladığı anda köye ait yangın söndürme tankerini getirdim. O sırada Orman işletme ekipleri gelmiş söndürmüşler. Buralara piknik için gelenler oluyor. Bu kişilerin çok dikkat etmeleri gerekir, ateş yakmamaları gerekir." dedi.

Savcılık çıkan yangın ile ilgili soruşturma başlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.