Tavşanlı'da Trap ve Kurşun Atışları Yarışmaları

Gündem Yayın: 05 Mayıs 2016 - Perşembe - Güncelleme: 05.05.2016 13:50:15
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3896 okunma
Google News

Tavşanlı'da Trap ve Kurşun Atışları Yarışmaları

Tuna İŞLEYEN

Kütahya'nın  Tavşanlı ilçesinde Rastgele Av Bayi tarafından düzenlenen Trap Atış Yarışmaları sonuçlandı.

Profesyonel trap atış yarışmaları sonunda birinciliği Yunus Özcan, ikinciliği Osman  Solmaz, üçüncülüğü  Ali Çakır, dördüncülüğü Gökhan Gündüz ve beşinciliği Adnan Demirci elde etti.

Kurşun atışlarında ise birinciliği  Ahmet Akarsu, ikinciliği  Mustafa Dinler, üçüncülüğü Halil  İbrahim Aydın, dördüncülüğü Adnan  Akpınar ve beşinciliği Bülent Özata elde etti.

Yarışmalarda Doktor Mehmet Şahmaran'ın tüfekle atış gösterileri de büyük ilgi gördü.

Tavşanlı Avcılık ve Atıcılık Kulüp Başkanı Abdullah Şahin, "Gayet güzel bir etkinlik oldu. Burada amaç dostlukların pekişmesi, arkadaşların birbirleri ile kaynaşması, bizlerin de aradığı bu zaten. Bunlar da güzel bir şekilde gerçekleşti. Katkısı olan ve buraya katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

Organizasyon yetkilisi İsa Gündüz, "Bizi kırmayıp yarışmamıza katılan başta Sayın  Kütahya Valimiz  Şerif Yılmaz,  Kütahya Alay komutanımız,  Tavşanlı Kaymakamımız,  Tavşanlı Belediye Başkanımız, muhtarlarımız ve ilçemizden ve ilçe dışından gelen tüm misafirlerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yarışma sonrası avcıları ödülleri tertip komitesi tarafından verildi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.