Tavşanlı'dan Öğretmenimiz İlimizi temsil edecek

Gündem Yayın: 23 Kasım 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 23.11.2020 15:29:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1396 okunma
Google News

Tavşanlı'dan Öğretmenimiz İlimizi temsil edecek 

 

Tuna İşleyen

Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni ilimizi temsil etmeyi hak kazandı.

 

24 Kasım 2020 Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında her ilden bir temsilci öğretmenin katıldığı programa Kütahya'yı temsilen ilçemiz Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni öğretmeni katılacaktır. Belli kriterler ile Kütahya genelinde başvuru yapan öğretmenler arasından İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan değerlendirmede Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Elektrik Elektronik Alanı Öğretmeni Mustafa Topuz  en yüksek puanı alarak ilimizi temsil etmeye hak kazandı. 

Okul Müdürü Refik Raşit Küçükkağnıcı değerlendirmeye giren tüm eğitimin neferi öğretmenlere ve temsil hakkı kazanan  Mustafa Topuz öğretmenimize çalışmalarında başarılar diledi.  Küçükkağnıcı  "Bu vesile ile başta baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK,  tüm eğitim camiası şehitleri, eğitime uzun yıllar emek vermiş olan emeklileri ve eğitim çalışanlarının öğretmenler gününü kutlarız." dedi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk her ilin temsilcisi ile tele konferans şeklinde görüşeceği bilgisi edinildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.