Tavşanlı Elektrikçiler Odası Yeni Başkanı Başköy

Gündem Yayın: 06 Aralık 2016 - Salı - Güncelleme: 06.12.2016 09:05:54
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
4194 okunma
Google News

Tavşanlı Elektrikçiler Odası Yeni Başkanı Başköy

Tavşanlı Elektrik Elektronik ve Saatciler Odası Başkanlığında görev değişimi gerçekleşti. 

Elektrik Elektronik ve Saatciler Odası Başkanlığına Murat Ahmet Başköy getirilidi. Bugüne kadar başkanlık görevini sürdüren Halil Ünlü'nün kişisel mazeretleri nedeniyle istifasının ardından toplanan oda yönetimi, aldıkları karar ile Başkanlık görevini Murat Ahmet Başköy'e devretti. 

Yeni Başkan Murat Ahmet Başköy yaptığı açıklamada şunları ifade etti; " 1997 yılından bugüne kurucu başkan olarak görev yapan Halil Ünlü'ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Şahsi sebeplerle isteğini anlayışla karşıladık. Bunun üzerine başkanlık görevini yönetim kurulumuz bana tevdi etti. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Birlik ve beraberlik içerisinde üyelerimizle bir bütün olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yönetim kurulumuza ve üyelerimize bana olan güvenlerinden dolayı teşekkür ederim." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.