Tavşanlı İlçesi Tepecik Beldesinde Kısmen Karantina

Gündem Yayın: 23 Haziran 2020 - Salı - Güncelleme: 23.06.2020 20:28:51
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
3141 okunma
Google News

Tavşanlı İlçesi Tepecik Beldesinde Kısmen Karantina

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine bağlı Tepecik Beldesi'nde, Korona virüs (Covid-19) vakalarının artması sonucu Orta Mahalle karantinaya alındı.

Tepecik Beldesinde pandemi sürecinde vakaların artması nedeniyle Orta Mahalle Tavşanlı İlçe Jandarma ekipleri tarafından şeritle kapatıldı. 

Mahalle giriş çıkışları yasaklanırken belediye hoparlöründen ve Jandarma araçları megafonları ile sokağa çıkılmaması uyarıları sık sık yapıldı.

Belediye hoparlöründen "Taşanlı Kaymakamlığından İlçe HIfzısıha kurulu 23 Haziran 2020 kararı ile Tepecik Beldesi Orta Mahallesi bugünden itibaren 14 gün süre ile karantina altına alınmıştır. Mahalle sakinlerinin özel ihtiytaçlarının mahalle muhtarlığı vasıtaası ile karşlılanacaktır. Mahalle sakinlerinin sağlık ihtiyaçları için 112 Acil servisi aramaları gerekmektedir. Diğer mahallelerdeki vatandaşlarımızın ise mecbur kalmadığı sürece dışarı çıkmamaları gerekmektedir. " denildi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.