Tavşanlı Kaymakamı'ndan Tam İsabet

Gündem Yayın: 25 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 25.03.2019 11:30:17
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
2492 okunma
Google News

Tavşanlı Kaymakamı'ndan Tam İsabet

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi tarafından düzenlenen Nevruz Kutlaması ilginç görüntülere sahne oldu.

Kılıç Kalkan ekibi, Halk oyunları gösterisi ve Türk Okçuluğu talimi gibi birçok etkinliğin yer aldığı programa, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara, İbn-i Sina Anadolu Sağlık Meslek Lisesi okul idarecileri, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.  

Görkemli bir şölen havasında geçen baharın müjdecisi ve “yeni gün” olarak bilinen Nevruz etkinliğinde, Tavşanlı Kaymakamı Yüksel Kara da ok atış taliminde attığı oklar ile hedefi vurarak büyük alkış aldı.

Okulun kız ve erkek halk oyunları ekiplerinin gösterilerinin ardından  yoğurtta para bulma, elma yeme, yumurta taşıma, balon patlatma gibi müsabakalar düzenlendi. Yakılan nevruz ateşinin üzerinden atlanmasından sonra çekiçle örs dövüldü.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.