Tavşanlı küçük sanayi sitesinde kurban kesildi

Ekonomi Yayın: 06 Eylül 2016 - Salı - Güncelleme: 06.09.2016 11:10:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3765 okunma
Google News

Tavşanlı küçük sanayi sitesinde kurban kesildi

Tavşanlı Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi için kurban kesildi.

Küçük Sanayi Sitesinde sosyal tesis, kafeterya, yemekhane ve işyerlerinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

İnşaatın 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirten Tepekan inşaat sahibi Harita Kadastro Mühendisi Murat Tepeciklioğlu, ilçeye kazandırılacak bu tesislerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Madeni Eşya Sanatkarlar Odası ve Esnaf Kefalet Başkanı Yasin Demirci, “ Sosyal tesislerdeki tesisimizi Tepekan İnşaat yapmaktadır. Çok hızlı bir şekilde yani nasip olursa iki ay gibi kısa sürede tamamlayacaklarını söylediler. Bu teslimle beraber bizim sanayideki bütün esnafımızın işyerlerinin bitmiş olması söz konusu. Allah nasip ederse 2 ay sonra yapılacak hiçbir işimiz kalmamış oluyor. Sosyal tesislerimiz, idari binamız, bilişim teknolojileri iş eğitimi merkezi de mevcut ve çok amaçlı salonumuz olacak. Bölgede örnek bir sanayi sitesini bitirmiş olacağız. Tüm esnafımıza şimdiden hayırlı olsun diyorum” dedi. 

Temel atma töreni kurban kesimi ve dualarla sona erdi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.