Tavşanlı Meslek Yüksek Okulu Bahar Spor Şenlikleri

Haber Görüntü : Tuna işleyen

Spor Yayın: 28 Mayıs 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 28.05.2022 12:11:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
763 okunma
Google News

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Bahar Spor Şenlikleri 27 Mayıs 2022 Tarihinde Düzenlenen Ödül Töreniyle Sona Erdi.

DPÜ TAVŞANLI  Meslek Yüksekokulu  2021-22 Bahar Spor Şenlikleri onur konuklarımızın, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrencimizin katılımı 27 Mayıs 2022 günü yapılan 3. lük ve final futbol maçlarının yapılması ile sona erdi. Final maçı ve sonrasında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlar, öğrenciler ve öğretim görevlimiz kupalarını Onur Konukları İlçe Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları  Mehmet Ali Akar ve Furkan Dinçer, Cumhuriyet Başsavcısı  Fatih Kocaman, ilçe Emniyet Müdürümüz Secaattin Aktay, Gençlik Merkezi Müdürümüz Mustafa sert ve Okul Müdürü  Prof. Dr. İsmet Çelik’in elinden aldılar.  

 


Öğrencilerin yoğun ilgiliyle katılım sağladıkları ve eğlendikleri maçlar sonunda;

FUTBOL Müsabakaları Sonunda;
1.liği Bilgisayar Programlama 2. Sınıfı , 
2.liği otomotiv 2. Sınıfı  ve 
3.lüğü Otomotiv 1 Sınıfı   aldılar.

VOLEYBOL Müsabakaları Sonunda: 
1.liği Biyomedikal Cihaz Teknolojisi 1. Sınıfı , 
2.liği Otomotiv 2.Sınıfı  ve 
3.lüğü Biyomedikal Cihaz Teknolojisi 2. Sınıfı  aldılar.

MASA TENİSİ müsabakaları sonunda ise 
1.liği otomotiv 2. Sınıf öğrencimiz Muhammet Mustafa Çakıcı, 
2.liği Öğr.Gör. Funda Erkmen Erdağ  , 
3.lüğü  Otomotiv 2.sınıf öğrencimiz Yusuf Görkem Ertürk aldılar.

 

Müsabakalarda Futbol Lisanslı Hakemi Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümü öğrencimiz Şerif Kara, Voleybol Lisanslı Hakemi Bilgisayar Programcılığı öğrenci  Hulusi Toker, Belediye Spor antrenörü Ayşegül Üzüm, Belediye Spor Kulüp Başkanı Ahmet Göktürk, Akıncılar Spor Kulüp Başkanı Murat GÜL görev alarak okulumuzun spor şenliklerine destek verdiler. Onur konuklarımız tarafından okul adına kendilerine teşekkür belgeleri verildi.  

 


Tüm maçlarının koordinatörlüğünü yapan Okul Müdürlüğü  Özel Kalem Personeli Ersin Arslan’ a , maçların planlamasından ve uygulanmasından sorumlu Müdür Yardımcıları  Öğr. Gör.Nur Hoşgör ve Öğr.Gör.Deniz Kaptan’ada okul adına teşekkür edildi. 
"Tüm müsabakaların gönül şampiyonları ise maçlara katılarak sorunsuz olarak maçları oynayan, izleyen ve gönüllerince eğlenen Tavşanlı Meslek Yüksekokulu  tüm takımları ve öğrencileridir" denildi. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.