Tavşanlı MTAL ile Honda işbirliği

TUNA İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

Eğitim Yayın: 03 Ocak 2021 - Pazar - Güncelleme: 03.01.2021 17:48:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3135 okunma
Google News

Honda İle Ortak Çalışmalar Yürütülüyor
 
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ile Eskişehir Honda Ufuk Plaza protokol kapsamında ortak çalışma yürütüyor.
İmzalanan Protokol ile Eskişehir Honda Ufuk Plaza Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanında bölgemizde bulunan Honda müşterilerine okul içerisinde servis hizmeti veriyor. 

 

 


Türkiye de ilk defa Honda tarafından proje olarak uygulanan çalışma yerinde servis ile müşteri memnuniyetini artırmak hedefleniyor. 
Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Raşit Küçükkağnıcı,
"Türkiye de İlk defa uygulanan bu projeye Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinin de ortak olması meslek liselerini cazip okul haline getirmiştir. Çalışmalarımız da her zaman bizlere destek olan Tavşanlı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Salim Karaboğa ya, bu çalışmada ortağımız olan Eskişehir Ufuk Honda Plaza yetkililerine okulumuz personeline teşekkür ederiz." diyerek eğitim ve üretimin önemine dikkat çekti. 
Eskişehir Ufuk Otomotiv servis müdürü Erol Fidan," Tavşanlı'ya Honda kullanıcılarına hizmet için geldik. Honda Türkiye'nin yurt içerisinde bir çalışması var. Bu çalışma da 2011 ve daha önceki modellerin hava yastığı şişiricilerinin güvenlik amaçlı kontrolü ve değişimi ile ilgili çalışmalar yaptık. Araç sahiplerine şase numaraları kontrol edilerek davet oluşturduk. Müşterilerimizin güvenliğini sağlamak için buradayız şu anda. Bu çalışmalarımız Honda Türkiye'nin bilgisi dahilinde gerçekleştiriliyor. Okulumuz Tavşanlı Mesleki ve Teknik Lisesi ile bir ön protokol düzenledik. Bu protokolümüzü bir yıllık yaptık. Karşılıklı görüşmelerle bu çalışmaları devam ettireceğiz." dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.