Tavşanlı'nın Köylerini Sosyal Medya ile tanıtıyor

Yaşam Yayın: 14 Aralık 2019 - Cumartesi - Güncelleme: 14.12.2019 16:36:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
4225 okunma
Google News

 Tavşanlı'nın Köylerini Sosyal Medya ile tanıtıyor

Tuna İşleyen

Kütahyanın Tavşanlı ilçesinde Nuri Yıldırım isimli genç memleketini sevdiğini ve gurbette olanlar için aynı zamanda tüm Türkiyeye' de memleketinin doğal güzelliklerini lezzettlerini tanıtmak için  bir proje başlattı .

 

Nuri Yıldırım konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı;
 "2000 Tavşanlı doğumluyum herkesin küçüklükten merakları vardır. Benimde fotoğraf makinelerine ilgim vardı. Zamanla kendimi geliştirdim ve günümüzün en etken mecralarından biri olan sosyal medya ile tanıştım.  ilk olarak seslendirme sanatı ile başladım, diğer adı ile dublaj Tavşanlı şivesi ile filmlerden kesitlere dublaj yapıyordum.  Bu çok büyük ilgi gördü. Ne yazık ki sayfa kapandı ve birazda olsa motivem kırıldı . Tabi ki pes etmeyerek bu işlerle uğraşmayı tercih ettim .
Okul olarak da kendimi geliştirmek birşeyler katmak istedim ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Radyo Televiziyon Sinema Bölümünü okumaya karar verdim.  Şu an okuyorum, youtube kanalıma ne çekebilirim diye düşünürken, aklıma köyler geldi zaten Tavşanlımızı oluşturan da köyler. Böylelikle köyleri gezmeyi tarihi yerleri göstermeyi istedim . Şu an iki köye gittim. Dudaş ve Ayvalı köyü ve elimden geldiğince Tavşanlı'nın da vermiş olduğu destek ile hem memleketimi tanıtmak hem de daha iyi yerlere gelmek için çabalayacağım." 

Kanal linki : https://www.youtube.com/channel/UCvTFP6sMBMOaH1ap1oLkiHg

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.