Tavşanlı Özel Gül Çocuk Anaokulunda mezuniyet coşkusu

Çocuk Yayın: 14 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 14.07.2021 08:36:28
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2578 okunma
Google News

Tavşanlı Özel Gül Çocuk Anaokulunda mezuniyet coşkusu

2020-2021 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Tören  Tavşanlı Tepecik Karayolunda bulunan Gül Çocuk Anokulunun kendi Sahnesi’nde gerçekleşti. Törene mezun olan öğrenci velilerinin yanı sıra Okul Müdürü Şevki Eser ve Rahmet Vakfı yetkilileri de katıldı. 

Bünyesinde birçok sosyal imkanın bulunduğu,bahçesi ile rakipsiz olan okulun bütün öğrencileri farklı etkinliklerle ailelerinin karşısına çıktı.

 Öğretmenlerinin öncülüğünde hazırladıkları ilahi, Şiir, Marş okuyarak gösterileri sergileyen minik öğrenciler izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Törenin sonlarına doğru okul öğretmenlerine teşekkür belgeleri verildi.

 

Okul Müdürü Şevki Eser, burada eğitim alan öğrencilerin saygıyı, sevgiyi, dini ve ilmi bilgiler elde ettiklerini ifade ederken mezun olan öğrencilere başarılar dileyerek sağlıklı, mutlu ve başarılı bir ömür diledi.

Rahmet Vakfı Temsilcisi Kerem Gezgin ise, pandemi gölgesinde de olsa başarılı bir yıl geçirildiğini ifade ederken şunları söyledi; "Kıymetli velilerimiz değerli Misafirlerimiz Okulumuzun 2020-2021 yıl sonu programına Hepiniz hoş geldiniz.  Pandemi gölgesinde geçen bir sezon olmasına rağmen sizlerin Sabri kıymetli Personelimizin gayretleri ve müşterimizin azmi ile güzel bir sezon geçirdik. Bu anlamda başta personelimiz olmak üzere hepinize çok teşekkür ediyoruz . Bizler Tavşanlı Rahmet Vakfı olarak atalarımızın mirası olan medeniyetimizi İstikbal'deki gelecek neslimize ulaştırmak üzere daha özelde Tavşanlı toplumunun sağlam temeller ile yükselmesi için hizmet vermekteyiz. Burada gördüğünüz diyanete bağlı Fevziye Hanım Kız Kur'an Kursumuzdan toplumumuza hafıza neler anneler yetiştiriyoruz. Annenin çocuk ,  dolayısıyla da toplum üzerindeki etkisini ayrıca anlatmama gerek yoktur diye düşünüyorum. Milli Eğitim'e bağlı Özel Gül Çocuk Anaokulumuzda ise 3-6 yaş arası miniklerimizin geleceğe hazırlıyoruz. Amacımız onların temiz ve minik kalplerine bir nebze de olsa Allah sevgisi Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa'nın sevgisi ve Kuran sevgisi vererek onları ideal tevazu ve ahlak sahibi bireyler olarak buradan uğurladık. Bu yıl buradan ayrılan çocuklarımıza gelecek eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz. Yeni kayıt ile aramıza katılacak olanlara şimdiden "Hoş geldiniz " diyor saygılarımı arz ediyorum. "

Mezun  olan öğrencilere hediye olarak fidanlar takdim edildi ve program aileler ile çocukların hatıra fotoğrafları çekilmeleri ile sona erdi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.