Tavşanlı TOKİ

Gündem Yayın: 27 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 27.11.2020 17:53:01
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
3700 okunma
Google News

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Ömerbey Mahallesi’nde inşaat çalışmaları devam eden 981 TOKİ konutları ile yine aynı alanda yapılacak olan 333 adet konutun bulunduğu yerde imar uygulama çalışmaları yürütülüyor.
Konuyla ile ilgili Belediye Başkanı Mustafa Güler, söz konusu alandaki uygulama imar planında yol ve altyapı bağlantılarının sağlanacağı güzergahta yer alan taşınmazların sahipleriyle bir araya geldi.
Güler, yapılacak çalışmalar ile ilgili taşınmaz sahiplerine bilgiler verirken, çalışmaların bir an önce yürütülmesi için kendilerinden muvaffakat talep etti.

 


Taşınmaz sahipleri uygulamaya olumlu yaklaşırken, söz konusu yol ve altyapı çalışmalarının yapılması için muvaffakatları imzalayarak Başkan Güler’e teslim etti.
Başkan Güler, toplantıda katılımcılara sinevizyon eşliğinde sunum yaptı, Tavşanlı Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü İlker Uğurlu da teknik bilgiler verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.