Tavşanlı Ülkü Ocaklarından Çanakkale Şehitleri için Hatim Duası

TUNA İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Gündem Yayın: 19 Mart 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 19.03.2022 10:55:31
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1454 okunma
Google News

Tavşanlı Ülkü Ocaklarından Çanakkale Şehitleri için Hatim Duası

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde Ülkü Ocakları Çanakkale Şehitlerini Hatim Dua ile andı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıl dönümü dolayısıyla yatsı namazı sonrası vatandaşlara üzüm hoşafı ve Yasin-i Şerif dağıttı.

 

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıldönümü kapsamında yurt genelinde olduğu gibi Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde de anıldı.

Ülkü  ocakları  Tavşanlı ve Kuruçay belde başkanlığı Hatmi Şerif ve Kur-ânı Kerîm Tilaveti gerçekleştirdi. 

Tavşanlı Ülkü Ocakları, Çanakkale Savaşı'nda Mehmetçik'in bulunduğu zor şartları hatırlatmak için üzüm hoşafı ve Yasin-i Şerif  ikramında bulundu. İkram, yatsı namazı sonrası Arifağa caminin önünde açılan stantda gerçekleştirildi. Namaz sonrası ikramları alan vatandaşlar ise Çanakkale şehitleri ve gazilerini şükranla yad ettiklerini belirtti.

Tavşanlı Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Kocabaş, " Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ülkü Ocakları olarak Çanakkale Şehitlerimizi unutmadık. Onların aziz ruhları için hatim duası yaptık. O zamanları anımsatmak açısından üzüm hoşafı ikramında bulunduk. Allah Türk Milletinin birlik ve beraberliğini bozmasın." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.