Tavşanlılı güreşçiler tarihi Domaniç güreşlerine hazırlanıyor

Spor Yayın: 25 Haziran 2022 - Cumartesi - Güncelleme: 25.06.2022 12:52:11
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
776 okunma
Google News

Tavşanlılı güreşçiler tarihi Domaniç güreşlerine hazırlanıyor

 

Tuna İŞLEYEN  - GÖRÜNTÜLÜ 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde genç güreşçiler 661'nci tarihi Domaniç Güreşlerine hazır.

Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü'nün genç güreşçileri tarihi Domaniç Güreşlerine damga vurmaya hazırlanıyor.

Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Meslek Yüksek Okulu mezunu 3. kademe güreş antrenörü Ahmet Yaşar Yıldız, 2012 yılından bu yana Tavşanlı'da güreş antrenörlüğünü yapmakta olduğunu belirtti.

 

Tavşanlı Belediye Spor Kulübünün 2020'de kurulduğunu dile getiren Yıldız güreş antrenmanları hakkında şunları söyledi, " Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübünün güreş antrenörüyüm 85 lisanslı güreşçimiz ile serbest stil minder güreşi yapmaktayız. Fakat yaz dönemlerinde geleneksel olarak yapılan yağlı güreşlerde minderdeki maç açığımızı kapatmak için, antrenman formumuzu korumak için yağlı güreşlere de katılıyoruz. Takımımızda miniklerde, yıldızlarda, gençlerde milli sporcularımız var. Üniversitede okuyan sporcularımız var ve Şaban Dede Güreş alanında yaz aylarında çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. 661'inci Domaniç güreşlerine katılmak için de belli aralıklarla antrenmanımızı gerçekleştirdik."   

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.