Tavşanlılı motor tutkunları Basra yollarında

Spor Yayın: 05 Eylül 2017 - Salı - Güncelleme: 05.09.2017 10:55:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2934 okunma
Google News

Tavşanlılı motor tutkunları Basra yollarında

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinden 3 motor tutkunu arkadaş bugün çıkacakları İran yolculuğu ile 10 bin kilometre kaydedecekler.

Kendilerine Tavşanlı seyyahları adı veren motor tutkunları, yaklaşık 1 yıldan bu yana planladıkları güzergâhı gezip görecekler.

Yaklaşık 1 ay sürecek seyahat için Gürbulak sınır kapısından çıkacak olan 3 arkadaş, İran’da yapacakları seyahat ile Tebriz, Tahran, Hazar Denizi Kıyıları ve Kum şehrinden sonra İsfahan’a geçeceklerini belirttiler.

İran sınırları içerisinde 6 bin kilometre, toplamda ise 10 kilometrelik yolumuz var diyen Tavşanlılı motosiklet tutkunu İsmail Pınar, “Tebriz, Tahran, Hazar Denizi Kıyıları ve Kum şehrinden sonra İsfahan şehrine daha sonra da güneye inerek Basra Körfezi kıyılarında seyahat ederek 10 bin kilometrelik yolumuzu, sıra dışı herhangi bir sorun yaşamadığımız takdirde, bir ay sonra dönmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Farkındalık oluşturmak adına bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerini söyleyen Pınar, “  Trafikte biz de varız diyoruz. Biz de çoluk çocuk sahibiyiz, eş sahibiyiz, iş sahibiyiz, ama trafikte bizi yok sayıyorlar. Bir çok kaza oldu, birçok ölüm oldu. Bunlar bizlerin canını yakıyor. Bütün derdimiz farkındalık oluşturmak ve bu sürüşümüzde de bu farkındalığı oluşturmak istiyoruz” diyerek motosikletlilerin yollarda fark edilmesi gerektiğini vurguladı.  

Otel işletme sahibi İsmail Pınar seyyah arkadaşları, Bobinaj ustası İbrahim Tuncay, İnşaat işleri ile uğraşan Yusuf Ovacıklı ile dönüş yaptıktan sonra birikimlerini aktaracaklarını ifade etti.   

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.