TAVŞANLILI HAKEMLER ANTRENMANDA

Spor Yayın: 03 Eylül 2012 - Pazartesi - Güncelleme: 03.09.2012 16:48:33
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
3591 okunma
Google News

 

TAVŞANLILI Hakemler 2012 -2013 sezonu için Ada stadında antrenmanlara başladılar.

Tavşanlı’da ikisi bölgesel olmak üzere 11 hakem düzenli antrenmanlarını gerçekleştiriyorlar.

Antrenmanı izlemeye gelen ve katılan İl Hakem Kurulu As başkanı İsmail Eren ;  “Tavşanlılı hakemlerimiz haftada 2 gün, ikişer saat antrenmanlarını düzenli bir şekilde gerçekleştiriyor. Bu hafta U19’larda maçlar başlayacak. Hakemlerimiz amatör, bölgesel ve  ulusal ligde başarılı olmak için, formlarını korumak için en iyi şekilde hazırlıklarını sürdürüyorlar.

3 Eylül Pazartesi günü Bursa Merinos Kültür Merkezinde yapılacak olan 2012- 2013 futbol sezonu birinci devre seminerine   bölgesel hakem Harun Türkmen,  bölgesel bayan yardımcı hakem Merve Göktaş ve gözlemci olarak ben seminere katılacağız. Daha sonra da görev dağılımı gerçekleşecek.”

Bu haftaki antrenmanlara Hif hakemlerinin yanı sıra Bölgesel hakemler ve il hakemlerinden Bilal Düzgün, Yasin Karabacak, Davut Dinçer ve Ferdi Karadoruk katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.