TEİAŞ 6. Bölge Müdürü Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

TEİAŞ 6. Bölge Müdürü Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

Gündem Yayın: 10 Nisan 2015 - Cuma - Güncelleme: 10.04.2015 10:49:42
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
5917 okunma
Google News

KATED’den TEİAŞ 6. Bölge Müdürü Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti

KATED Yönetimi, TEİAŞ 6. Bölge Müdürü Ahmet Özgür Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

                Kütahya Aktif Teknik Elemanlar Derneği (KATED) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Cihan, beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, daha önce grup işletme müdürlüğü iken bölge müdürlüğüne dönüştürülen TEİAŞ 6. Bölge Müdürü Ahmet Özgür Aktaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

                Kütahya’nın yanı sıra; Eskişehir, Bilecik ve Uşak olmak üzere 4 ilin bağlı bulunduğu bölge müdürlüğü, elektrik enerjisinin iletilmesinde bölgede sorumlu olacak. Halk arasında “Kobak trafosu” olarak bilinen kurumun müdürü Ahmet Özgür Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kütahya’nın bölge müdürlüğü olarak merkez olmasının avantaj olduğunu vurgulayan Aktaş, “Kurumumuz, özellikle geçtiğimiz günlerde ülke genelinde yaşanan elektrik kesintisi ile daha çok gündeme geldi. Bizim işimiz, üretilen elektriği ileterek, dağıtım şirketlerine ulaştırmak. Dolayısıyla, enerjinin kullanılmasında son derece önemli bir konumda bulunuyoruz. Bu nedenle de, özellikle güvenlik önlemleri başta olmak üzere, tüm birimlerde gerekli önlemlerin yanı sıra, çalışmalar da yapılıyor. Her saat almamız gereken istatistikleri gerekli birimlere aktarıyoruz. Enerjiyi depolama imkanı olmadığı için, anlık reflekslerle hareket etmek durumundayız” şeklinde konuştu.

                KATED Başkanı Eyüp Cihan da, Kütahya’nın diğer bazı alanlarda olduğu gibi bu konuda da bölgenin merkezi olmasının memnuniyet verici olduğunu söyledi. Bölge müdürlüğünün hayırlı olmasını dileyen Cihan ve KATED Yönetimi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Derneğin Bilişim Kulübü ile İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübüne yönelik bir teknik gezi düzenlemek istediklerini söyleyen Cihan’a kapılarının her zaman açık olduğunu dile getiren Bölge Müdürü Aktaş, ziyaret için teşekkür etti. Ziyarete KATED Başkanı Cihan’la birlikte KATED Girişimciler Kulübü Başkanı Emre Karaaytaç, İş Sağlığı ve Güvenliği Kulübü Başkanı Sedat Ülgü ile Yönetim Kurulu ve Bilişim Kulübü üyesi Mustafa Özpak katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.