TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

Gündem Yayın: 25 Eylül 2013 - Çarşamba - Güncelleme: 25.09.2013 09:45:25
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 54 sn.
2318 okunma
Google News

TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİLER

Tuna İŞLEYEN/TAVŞANLI/DHA

Tavşanlı Müftülüğüne bağlı Tunçbilek Kur'an Kursu'nda okuyan hafız adayları, kendi aralarındaki organizasyonuyla aldıkları tekerlekli sandalyeyi Beyazay Derneği'ne teslim etti.

Teslim töreninde konuşan ilçe Müftüsü Mecit Amil, engellileri topluma kazandırmak adına Müftülüğün yoğun faaliyetleri olduğunu söyledi.

İslam tarihinde başarıyı yakalamış birçok engelli olduğunu belirten Amil, "Bizde buradan yola çıkarak, tekerlekli sandalyeyi Beyazay Derneği'ne veriyoruz. Engelliler ile ilgili böyle güzide bir derneğin Tavşanlı da olması çok güzel.Dernek görevlilerinin her birine teşekkür ediyorum" dedi.

Sandalyeyi alan Fatih Paşal da ’Tekerlekli sandalyeyi derneğimize takdim eden Tavşanlı müftümüze canı gönülden teşekkür ediyoruz.Bizde tekerlekli sandalyeyi engelli üyemiz Kader Ok öğrencimize vereceğiz.Hafızlarımıza da bu örnek davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz.Allah razı olsun.’diyerek programı sonlandırdı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.