Tekne Temizliği

Ekonomi Yayın: 29 Ekim 2020 - Perşembe - Güncelleme: 29.10.2020 12:33:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1034 okunma
Google News

Tekne Temizliği

 

Teknelerde zaman geçirmek oldukça keyiflidir. Sonsuz görünen denizde sevdikleriniz ile vakit geçirmenin tadını başka hiçbir şeyde bulamazsınız. Ancak, tekneler sürekli su ile temasta oldukları için düzenli olarak temizlenmesi veya temizletilmesi gerekir. Tekne temizliği hem teknenizin, hem denizcilik ekipmanınızın hem de sizin sağlığınız için oldukça önemlidir.

 

Teknelerde epoksi, karbon fiber, fiberglas, ahşap, vinil, deri, çelik ve alüminyum gibi metaller, cam ve saymakla bitmeyecek çok sayıda malzeme aynı anda kullanılır. Bu malzemelerin su zararına karşı dayanıklılığı farklı olacağı gibi temizlik süreci de farklı olmalıdır. Bu sebepten ötürü tekne temizliğinde düzenli olarak profesyonel yardım almanız teknenizin sizlere uzun yıllar boyunca zevk ve güvenle hizmet etmesine yardımcı olacaktır.

 

 

Profesyonel Tekne Temizliği

 

Teknelerin bütün yüzeylerinin düzenli olarak temizlenmesi gerekir. Düzenli temizlenmeyen teknelerde estetiksel olarak kötü görüntünün yanı sıra küf ve pas gibi ciddi sorunlar ve performans sorunları baş gösterebilir.

 

Küf ve pas, tekne sahiplerinin en sık karşılaştığı sorunlardır. Sürekli su ile temas içinde olan teknelerde belli yüzeyler zaman içinde küflenebilir. Aynı zamanda çelik parçalarda paslanma da oldukça yaygın bir sorundur. Küf ve pas tekneleri çürüterek yapısal zarar verebilen, yayılmacı sorunlardır. Bu sebepten ötürü teknenizin düzenli olarak profesyonel bir temizlikten geçmesi şarttır. Aynı zamanda düzenli temizlenmeyen teknelerde performans düşüklüğü de sık karşılaşılan sorunlardandır.

 

Teknenin su ile temas eden kısmı düzenli olarak temizlenmezse her türden yosun, deniz kabuklusu gibi canlılar tarafından istila edilebilir. Bu da teknenin motorunu ve yapısını etkileyerek performans düşüklüğüne sebebiyet verebilir. Sizler de bu tarz sorunları yaşamadan önlemek istiyorsanız teknenizin temizliğine önem göstermeli ve düzenli olarak profesyonel tekne temizliği hizmeti almalısınız. https://www.bagcigrup.com.tr/hizmetlerimiz/tekne-temizligi/ sayfasında en nitelikli hizmetlerle tanışabilirsiniz!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.