Teknede Ölen Kadının Cenazesi Kütahya'ya Gönderildi

Asayiş Yayın: 05 Eylül 2016 - Pazartesi - Güncelleme: 05.09.2016 16:16:02
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
3130 okunma
Google News

ANTALYA Kaleiçi Yat Limanı açıklarında fırtınada batan gezinti teknesinde boğularak ölen  2 kişiden 35 yaşındaki Serap Çelik'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kütahya'nın Simav İlçesi'ne gönderildi.

Kaleiçi'ndeki Yat Limanı'ndan cumartesi akşam yolcularıyla ayrılan 'Kurt-C' adlı gezinti teknesi, saat 17.00 sıralarında Konyaaltı Plajı açıklarında su almaya başladı. Kuvvetli yağmur ve rüzgarın da etkisiyle yan yatan teknedeki 84 yolcu kurtarılarak Kaleiçi Yat Limanı'na getirildi. Teknede bulunanlardan Serap Çelik ile Lübnan uyruklu Samira Frayha ise yaşamını yitirdi.

Serap Çelik'in cenazesi, bugün polis memuru eşi Ramazan Çelik ve yakınları tarafından morgdan alındı. Cenaze, toprağa verilmek üzere Kütahya'nın Simav İlçesi'ne bağlı Ahmetli Köyü'ne götürüldü. Lübnanlı turistin cenazesinin ise halen morgda olduğu belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.