Termal Rulo Ne İşe Yarar?

Ekonomi Yayın: 24 Temmuz 2020 - Cuma - Güncelleme: 24.07.2020 19:05:54
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1728 okunma
Google News

Termal Rulo Ne İşe Yarar?

Eski nesil yazarkasalar işletmelerin kasalarından kaldırıldıktan sonra bunların yerini yeni nesil yazarkasa pos cihazları almaya başladı. Aynı zamanda işletmeler sipariş alımı için kullanılan termal yazıcıları temin etmek durumunda kaldılar ve bu kapsamda gelişen teknoloji ve insan ihtiyaçlarına cevap verme eğilimini sürdürdüler.

Termal Rulo Kâğıt Nedir

Pos cihazları ve termal yazıcıların kullandıkları termal rulo kâğıtlar işletmeler için maliyet kalemlerinden biri haline gelmiştir. Çünkü insanlar nakit alışverişten ziyade kredi ya da banka kartı ile alışveriş yapmayı tercih ederler. Bu durum da doğal olarak işletmelerde pos cihazı kullanımını, yani termal rulo giderini artırır.

Pos Rulosu

Pos rulosu kredi kartı sliplerinin verildiği küçük ölçekli kâğıtlardır. Termal yazıcılar ise pos rulosu ile çalışan çeşitte olabildiği gibi daha büyük boyutlarda termal rulo kullanan çeşitleri de vardır. Bu kapsamda işletmeler genellikle telefon ve internet üzerinden alınan siparişlerde büyük boy termal rulo kullanan termal yazıcıları tercih ederler. Söz konusu ürün çeşitlerini  anthaber.net/termal-rulo internet sitesinde bulabilir ve alabilirsiniz.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.