Tilki 70 haneli köyde tavuk bırakmadı

Yaşam Yayın: 28 Şubat 2019 - Perşembe - Güncelleme: 28.02.2019 14:06:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
5073 okunma
Google News

Tilki 70 haneli köyde tavuk bırakmadı

Tuna İşleyen 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde kümeslere dadanan tilki birçok tavuğu telef etti.

Tavşanlı ilçesi Şenlik köyü sakinlerinden Muzaffer Esen  her gün evlerinin bahçesinden bir tavuğun eksildiğini görünce kurduğu güvenlik kamerasından neler olduğunu görmek için takibe aldı.

Köyde sütçülük yapan Esen, " Köyümüze bir tilki dadandı. Köy kenarlarındaki evlerden tavukları bir bir götürdüğünü duyduk. Bizim evde de tavuklar eksilmeye başladı. Evimizde kamera kayıtları vardı ve izleme gereği duydum. Baktım ki her gün tilki tavuklardan bir bir götürüyormuş. Tahminim köyümüzün karşısındaki dağda yavruları var ve ihtiyacı olduğu kadar oraya götürüyor. Gündüz saatlerinde tavuklarımızı çalıyor. 70 haneli köyümüzden yaklaşık 200 kadar tavuğu götürdü ve köyde tavuk kalmadı. Ne yapacağımızı şaşırdık."

Tilkinin bahçede tavuğu kaçırması ise güvenlik kameralarına yansıdı.  

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.