TKİ Tavşanlı Linyitspor Deplasmana Hazırlanıyor

Spor Yayın: 23 Şubat 2018 - Cuma - Güncelleme: 23.02.2018 13:30:57
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2722 okunma
Google News

TKİ Tavşanlı Linyitspor Deplasmana Hazırlanıyor

TKİ Tavşanlı Linyitspor, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bozüyük Vitraspor maçına hazırlanıyor.

Teknik Direktör Nihat Baran yönetiminde bir araya gelen oyuncular, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Bozüyük Vitraspor maçına bileniyor. Antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yapan Teknik Direktör Nihat Baran, teknik taktikler verdi. Toplantının ardından oyuncular düz koşu, kondisyon, kısa paslaşma ve çift kale maç yaptı.

TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları da Pazar günü saat 14.00'da oynanacak maç için takımlarının yanlarında olacaklarını söylediler.

Bu arada Tunçbilek'te bulunan Linyitspor Kulüp tesislerinde maç öncesi kurban kesildi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor Genel Kaptanı Ali Ataş da bu maçın hayati önemi olduğunu ifade etti ve şunları söyledi," Vitra maçı gerçekten bizim için çok önemli ve futbolcularımız bu maçının öneminin farkında. Bu maçı kazanmamız durumunda ligde kalma adına büyük bir engeli aşmış olacağız. Şimdiden deplasmana gelecek taraftarlarımıza teşekkürler."

Maç öncesi sonra antrenmanı Garp Linyit İşletme Müdürü Ercan İpek, Müdür Yardımcısı İsmail Bayram ve Linyitspor yönetimi tam kadro olarak izledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.