TKİ Tavşanlı Linyitspor Hazırlıklarını Antalya'da sürdürecek

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ

Yayın: 25 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 25.03.2021 12:21:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1760 okunma
Google News

BAL'da mücadele edecek olan TKİ Tavşanlı Linyitspor'da hazırlıklar kulüp tesislerindeki çalışmalar son buldu.

Antrenmanlar Teknik Sorumlu Sertaç Gezer gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman ile  gerçekleşiyor.

Antrenmanları Kulüp başkanı Akın Şirin ve Kulüp yönetimi de yakından takip ediyor.

 

Genel Kaptan Hüseyin Yeğen ise transfer çalışmalarının devam ettiğini zamana yayarak çalışmaları sürdüreceklerini, hazırlık maçları ile takımdaki eksiklerini göreceklerini ve bu eksiklikleri anında müdahale ederek tamamlama yoluna gideceklerini vurguladı. Öte yandan Tavşanlı Linyitspor yönetim kurulu üyesi Yasin Karaaslan Sosyal Tesisler Sorumlusu olarak görevlendirildi.

Kulüp Başkanı Akın Şirin, kamp sponsoru olan Çinigaz'ın yönetim kurulu başkanı Rasim Akdoğan nezdinde Çinigaz'a teşekkür ederken, Ankara'da bulunan TKİ  Kömür Spor ile anlaşma yapıldığı, ortak hareket edileceği 2 kulüp arasında futbolcu alınıp verileceğini de belirtti.

 

 

Antrenmanlardan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sertaç Gezer, 8 Mart günü başladıkları birinci kamp dönemini 23 Mart tarihinde bittiğini ve 26 Mart 2021 tarihinde de ikinci kamp dönemini Antalya'da başlayacaklarını ve bu süreçte 3 hazırlık maçı yapmayı planladıklarını belirtti.     

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.