TKİ Tavşanlı Linyit Spor rahat nefes almak istiyor

Spor Yayın: 26 Nisan 2012 - Perşembe - Güncelleme: 26.04.2012 16:48:32
Editör - Administrator
Okuma Süresi: 2 dk.
2728 okunma
Google News

LİNYİTSPOR bu hafta Ada stadında konuk edeceği Elazığspor’u yenerek rahat nefes almak istiyor.

Tunçbilek’teki tesislerinde günde çift idman ile Pazar günü oynanacak karşılaşma için hazırlanan kırmızı siyahlı ekip ligin bitimine son üç hafta kala kırmızı çizgiden uzaklaşmak istiyor.

Sahasında lider Elazığspor ile karşılaşacak Linyitspor antrenmanlarını Teknik Direktör Levent Devrim ve yeni genel Kaptan Erhan Sarıgöl gözetiminde gerçekleştiriyor.

Genel Kaptan  Erhan Sarıgöl , “ Takımımız son günlerde büyük bir özveri ile maçlara hazırlanıyor. Takım ruhu oluşmuş durumda. İnanıyorum ki bu takım ligde kalacak. Herkes üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Sakatlığı bulunan Yavuz’un doktor kontrolü devam ediyor. Bir diğer sakatlığı bulunan Ümit ise önümüzdeki maçlarda yer alabilir. İsmail Dinler ise bilindiği gibi sarı kart cezalısı. ” Dedi.

Teknik Direktör Levent Devrim  ise şunları söyledi;  “ Zor bir maç olacak, lider bir takım ile oynayacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynamanın avantajı olacak.  Bu maçı kazanarak son iki haftaya rahat girmek istiyoruz. Son haftalarda iyi çıkış yakaladık, bunu skorlara da yansıtmak istiyoruz. “ dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.