TKO’DAN 50 MADALYA!

Spor Yayın: 23 Şubat 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 23.02.2022 12:23:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
963 okunma
Google News

TKO’DAN  50 MADALYA!

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde faaliyet gösteren Tavşanlı Karate Okulu Spor Kulübü sporcuları Kütahya Dumlupınar Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Okul sporları Minikler, Küçükler ve Yıldızlar Karate İl Birinciliği Müsabakası’nda 44 madalya kazandı. Yine aynı haftasonu aynı yerde düzenlenen, Sakarya’ Kocaeli ve Bursa gibi Karate’de en başarılı illerin de katıldığı Okulsporları Lise Gençler Grup Müsabakalarında Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü sporcuları 2 birincilik, 3 İkincilik ve üçüncülük elde ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazandılar. 

Sporcuların antrenörü Mustafa Oğulcan Alımcı, “Artık sadece ilimizde değil, bölgemiz ve ulusal çapta dereceler alıyoruz. Sporcularımızın bu yılki hedefleri milli takıma girmek. Bu yıl hedefimize daha da yakınız. 2018 yılından bu yana 440 madalyaya ulaştık. 4 yılda, katıldığımız 58 yarışmada 440 madalya kazandık. İlimizi en iyi şekilde temsil ettik. Şimdi hedefimiz ülkemizi temsil etmektir.” açıklamalarında bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.