TOKİ ÖMERBEY

Gündem Yayın: 10 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 10.06.2020 15:14:28
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3467 okunma
Google News

 ÖMERBEY'DE 981 KONUT İÇİN YOĞUN ÇALIŞMA...

TOKİ'NİN ÖMERBEY'DE YAPMAYA BAŞLADIĞI 981 KONUT İÇİN YÜKLENİCİ FİRMA ŞANTİYESİNİ KURARAK YOĞUN BİR ÇALIŞMA TAKVİMİ BAŞLATTI. 96 BLOĞUN İLKİNİN TEMELİ ATILDI 1. KAT İNŞAATINA BAŞLANDI

Tavşanlı'da Belediye Başkanı Mustafa Güler'in Ankara'da yoğun temasları sonucu TOKİ tarafından hayata geçirilen dev projede hafriyat çalışmalarına ek olarak 96 bloğun inşaatına start verildi.Şimdilik 150 kişilik personelle çalışmalarını hızlandıran yüklenici firma İntek, bu sayıyı ilerleyen günlerde 350'ye çıkartmayı planlıyor.
Koronavirüs salgının hafriyat işlerini zaman zaman yavaşlatsa da iş takviminin belirlenen hedef doğrultusunda ilerlediği bildirildi. 3 ayrı nitelikte inşa edilecek 981 konutun 96 blokta yer alacağı, ilk bloğun temelinin atılarak 1. katına çıkıldığı gözlendi. Yüklenici firma İNTEK A.Ş'nin yönetim kurulu üyeleri ve şantiye görevlileri Belediye Başkanı Mustafa Güler'i ziyaret ederek yürütülen çalışmalar konusunda bilgilendirme yapıyor.

 

 


İNTEK A.Ş yetkilileri koronavirüs salgınına karşıda önlemler alarak inşaat sürecini sekteye uğratmadan sözleşmede belirtilen 600 günlük sürede projeyi tamamlamak istediklerini kaydetti.
Belediye Başkanı Mustafa Güler ise sahada çalışmaları görmekten son derece memnun olduğunu ifade ederek "Uzun süredir takipçisi olduğumuz 981 konut için nihayet inşaat sürecine başlandı. Şantiye kurulmuş, beton santrali ve vinçler çalışmaya başlamış, ekiplerin sayısı her geçen arttırılıyor. Pandemi sürecinde hem malzeme tedariği, hemde nakliye konularında zaman zaman aksamalar olsada firma yetkililerin hedefledikleri iş takviminde yani 600 günlük süreçte daireleri bitirip hak sahiplerine teslim edeceğini düşünüyorum. Biz belediye olarak bu süreçte firmamızın yanındayız. Sahada çalışan kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.