Toplantı esnasında polislere sürpriz

Gündem Yayın: 16 Nisan 2019 - Salı - Güncelleme: 16.04.2019 10:13:40
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1962 okunma
Google News

 Toplantı esnasında polislere sürpriz

Tuna İŞLEYEN / GÖRÜNTÜLÜ

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde polise sürpriz kutlama.  
  Polis Haftası olması nedeniyle geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan güvenlik görevlileri polise sürpriz düzenledi.
  Polis Merkezi Amiri Mustafa Özel,TEM Güvenlik Amiri Selçuk Araç, Asayiş Büro Amiri Emre Vural’ın katılımı ile Kız Anadolu Meslek Lisesi Uygulama atölyesinde özel güvenlik görevlileri ile toplantı düzenlendi.
  Düzenlenen toplantıda, Tavşanlı ilçe Emniyet müdürlüğü olarak okulların en üst düzeyde önemsendiği, Kaymakamlık, Tavşanlı Cumhuriyet Başsavcılığı, Milli Eğitim Müdürlüğünün koordineli çalışmaları sonucunda madde bağımlılığı konularında gerekli çalışmaların yapıldığı vurgulanırken, okul önlerinde uyuşturucu satışı dedikodusunun toplumda algı olarak kaldığı ve gerçeği yansıtmadığı aktarıldı. Ayrıca ilçede uyuşturucu konusunda riskli okulun da bulunmadığı ifade edildi.
  Özel güvenlik görevlileri ile yapılan toplantı esnasında önceden hazırlanmış pasta getirilerek sürpriz yapıldı.
  Özel Güvenlik görevlilerinden Çiğdem Yalçın, " Polis haftası münasebetiyle sürpriz bir kutlama yapmak istedik" diyerek polis ekiplerine çini tabak hediye edildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.