Trafik Dedektifleri Görev Başına

Gündem Yayın: 03 Eylül 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 03.09.2018 17:11:59
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2246 okunma
Google News

Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timlerince “Trafik Dedektifleri Görev Başına” uygulaması tüm uygulama noktalarında araç içerisinde bulunan tüm çocuklara uygulatıldı.

Uygulamayı başarı ile tamamlayan çocuklara “Jandarma Çocuk Dergisi” hediye edildi.

9 günlük bayram tatili boyunca vatandaşların huzur ve güven ortamında bayramlarını ve tatillerini geçirmeleri için güvenlik güçleri gece gündüz hiç uyumadan görev yaptılar. Bu çerçevede, Tavşanlı ilçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik timleri sorumluluk bölgesinde ölümlü/yaralanmalı kazaları engellemek veya en aza indirmek amacı ile; İlçe J.K.lıkları bünyesinde konuşlu Jandarma Trafik Timleri ve Asayiş Timleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde kazaların yoğun olduğu yerlerde ve hız yapmaya müsait yol güzergahlarında trafik güvenliği tedbirleri alınarak görünürlük artırıldı. Sürücülerin trafik kurallarına uymaları, aşırı hız yapmamaları, yorgun, uykusuz ve alkollü araç kullanmamaları, sakin ve sabırlı olmaları yönünde ikaz ve bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca; denetim ve kontroller esnasında 3 – 17 yaş arasındaki çocuklara “Trafik Dedektifleri Görev Başına” konulu broşürler dağıtıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.