Trafik KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI ÇATIŞMA

Trafik KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI ÇATIŞMA

Asayiş Yayın: 30 Aralık 2015 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2015 11:21:25
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3026 okunma
Google News

Trafik KAZASININ ARDINDAN SİLAHLI ÇATIŞMA

Kütahya'nın Emet ilçesine bağlı Gürpınar Köyü'nde 4 kişinin ölümü 2 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı kavganın daha önceden aralarında husumet bulunan Akkaya ve İlhan ailelerinin akşam saatlerinde otomobilleriyle birbirlerine çarparak maddi hasarlı kaza yapmalarından çıktığı öne sürüldü. Kavganın ardından her iki tarafın tüfek ve tabancalarla birbirlerine ateş ettiği belirtildi.

1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, köydeki içerisinde su bulunmayan kanal içerisinde olaya karışanlar tarafından atılmış oldukları bildirilen 1 adet kısa namlulu av tüfeği ile 1 adet tabanca buldu. Jandarmalar olayın meydana geldiği yerin etrafına da güvenlik şeridi çekti, boş mermi kovaları ile fişekleri topladı. Olaya karışan Ali Osman İlhan adlı bir kişi de gözaltına alındı.

CESETLER BURSA'YA GÖTÜRÜLDÜ

Ölen Esengül İlhan, Kürşat İlhan, Mesut Akkaya ile Abdullah Akkaya'nın cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.