T.T.S.O 12. Dönem Komite ve Meclis Üye Seçimleri tamamlandı

Ekonomi Yayın: 05 Nisan 2018 - Perşembe - Güncelleme: 05.04.2018 07:13:16
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
2518 okunma
Google News

 

T.T.S.O 12. Dönem Komite ve Meclis Üye Seçimleri tamamlandı. 
2 Nisan Pazartesi günü yapılan seçimlere tek liste halinde girildiğini belirten TTSO Yön.Kur. Başkanı Davut Efe; " Her şey Tavşanlı ve Bölgemiz için parolasıyla çıktığımız bu seçimlerde de aynı sorumluluğu ve heyecanı meclisimizle paylaşıyoruz. Anlıyoruz ki iş dünyamız ve Tavşanlı kamuoyu bizlere bir kez daha önemli mesaj verdi. Tavşanlı ve Bölgemizin kalkınmasına , istihtamına, hızla sanayileşip  bu sanayileşme kültürünü işsizliğin ve göçün durdurulmasına entegre etmek durumundayız. Siyasi ve sivil dinamiklerimizle güç birliğimizi ortak paydada geliştirerek Bölgemizin ekonomik değerlerine katma değer sağlayabiliriz. Bunun için yapılacak her çalışmada bundan öncesinde olduğu gibi bundan sonrada seçilip meclise gelen arkadaşlarımızla ve oluşacak Yönetim Kurulumuzla inisiyatif alıp azami katkı vermeye hazırız.
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası üzerine düşen sorumluluğu ve yapılması gereken her icraatı titizlikle ve günün şartlarına uygun program ve projeler üreterek ortak akılla, iş dünyamızı ve bu coğrafyada yaşayan insanımızın hizmetine sunma gayreti içerisinde olmuştur,  olmaya da devam edecektir. Proaktif oda olma özelliğimizi yeni dönemde de yükselterek devam edeceğiz. Beş yıldızlı oda olma vasfını kazanmış olan Tavşanlı Ticaret ve Sanayi odamız, gerek "Türkiye Odalar Borsalar Birliği" nde gerekse bulunmuş olduğumuz bu coğrafya ya Değer katan kimliğini hep korumuştur. Sicil işlemlerinde üyelerimizin, kamu yararına olan her konuda Tavşanlımız ve Bölgemizin sosyo ekonomik ve iktisadi yapısına uygun değerlerimiz koruyup geliştirmeye devam edeceğiz.
Bu vesile ile gerek halkımızın gerek iş dünyamızın ve üyelerimizin bizlere göstermiş oldukları bu samimi teveccühe teşekkür eder hayırlara vesile olmasını dilerim.   Selam ve saygılarımla." dedi
 
DAVUT EFE
      Yönetim Kur.Bşk.
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.