TTSO’DAN ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE

Ekonomi Yayın: 17 Ekim 2018 - Çarşamba - Güncelleme: 17.10.2018 14:28:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
3975 okunma
Google News

TTSO’DAN ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE PROGRAMI’NA TAM DESTEK

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Davut EFE, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı desteklediklerini belirtti. EFE, “Oda-Borsa camiası olarak, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yanındayız. Enflasyonla mücadelede biz de varız” dedi.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’na Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tam destek verdi. TTSO Yönetim Kurulu Davut EFE, “Ülkemiz önemli bir iktisadi mücadeleye başlamıştır. Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın açıkladığı Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı, bu mücadelenin ayrıntılarını ortaya koymaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun öncülüğünde Oda-Borsa camiası olarak biz de bu Program’a destek veriyoruz” dedi.

TTSO OLARAK BİZ DE MÜCADELEDE VARIZ
Enflasyonla mücadelede her kesime görev düştüğünü vurgulayan EFE, “Enflasyon yalnızca üreticiyi ya da yalnızca tüketiciyi etkilemiyor. Enflasyon, toplumumuzun her kesimini olumsuz etkiliyor. Bu etkiyi ancak birlikte hareket ederek kırabiliriz. Biz TTSO olarak enflasyonla mücadelede varız” diye konuştu.

BU ÜLKE İÇİN ÜRETİYOR, ÇALIŞIYORUZ
Oda ve Borsa camiasının her zaman devletin ve milletin yanında olduğunu hatırlatan EFE, “Sanayicimiz, işadamımız, tüccarımız, bu ülke için üretiyor; refahımızın artması için çalışıyor. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devletimizin ve milletimizin yararına olan her gelişmede yer alacağız. Enflasyonla mücadele, aynı zamanda işsizlikle, artan üretim maliyetleriyle, yüksek faizle mücadele anlamına gelmektedir. İşadamları, sanayiciler ve tüccarlar olarak biz Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nın başarıya ulaşması için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.