Tuğçe Sports Center

Spor Yayın: 01 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 01.09.2022 12:49:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1143 okunma
Google News

Tuğçe Sports Center

Tuna iŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ 

 

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Caddesi üzerindeki Bayanlara Özel Spor Salonu Tuğçe Sports Center açıldı. Bayanlara Özel Spor Salonu Tuğçe Sports Center, Prof. Dr. Mehmet Acet, Doç. Dr. Osman Gümüşgül, TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ahmet Erdinç, Antrenör Ahmet Saka'nın kurdele kesimi ve dualarla açıldı.

Açılışa,  DPÜ Spor Bilimleri Fakültesinden, Tavşanlı spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. DPÜ Spor Bilimleri Fakültesinden Prof. Dr. Mehmet Acet ve Doç. Dr. Osman Gümüşgül'ün yapmış olduğu açılış konuşması ile Tuğçe Saka'nın eğitim hayatında başarılı olduğunu ve bundan sonra da başarılarının devamını dilediler. Moymul Aşağı Cami İmam Hatibi Mehmet Pelvan hocanın yaptığı dua sonrasında kurdele kesilerek açılış gerçekleşti. Davetliler yeni açılan  Bayanlara Özel Spor Salonunu ziyaret ederek hayırlı olması dilek ve temennilerinde bulundular.

Tavşanlılı Futbol Antrenörü Ahmet Saka'nın kızı antrenör Tuğçe Saka, Antrenörlük ve Beden Eğitimi Spor Öğretmenliği mezunu olduktan sonra, Beden Eğitimi ve Spor Anabilim Dalı'nda yüksek lisansı devam etmektedir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.