Tügva Tavşanlı Temsilciliği Yaz Okulu Kapanış Programı

Tuna İŞLEYEN - GÖRÜNTÜLÜ Fotoğraflar : Ali İŞLEYEN

Eğitim Yayın: 22 Ağustos 2021 - Pazar - Güncelleme: 22.08.2021 13:45:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1238 okunma
Google News
Tügva Tavşanlı Temsilciliği Yaz Okulu Kapanış Programı büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Türkiye Gençlik Vakfı Tavşanlı Temsilciliği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Ortaokul öğrencilerine yönelik yaz okulu Tavşanlı Şeyh Edebali İmam Hatip Ortaokulu'nda 6 haftalık Kur'anı Kerim, Temel Dini Bilgiler, Sportif etkinlikler, sosyal etkinlikler ve her hafta farklı dış mekan gezileri 240 Ortaokul öğrencisinin katılımı, 12 öğretmen ve 8 yardımcı öğretmenin görev alması ile gerçekleşti.Kapanış Programını büyük bir coşkuyla gerçekleştiren Tügva Tavşanlı Temsilciliğinin programına Çare Derneği Genel Başkanı Mehmed Südlü, Filipinler Türkiye Barış Elçisi Dr. Rıza Derindağ, Çare Derneği Şanlıurfa, Bursa, Kütahya İl Temsilcileri, Kütahya Tügva İl Başkanı ve yönetim kurulları, Kuruçay Belediye Başkanı Erhan Demiray, Tavşanlı protokolü, Ak Parti İlçe Kadın Kolları, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda misafirin katılımı ile Fevziye hanım kız Kuran kursu açık hava konferans alanında gerçekleşti.
Kapanış programında konuşan Tügva Tavşanlı İlçe Başkanı İlyas Hakarayan ' İyiye ve güzele dair ne varsa tügva tarafından gerçekleştiğini ve geleceğin umudu olarak gördüğümüz gençlerin hizmetkarı olmak bizim için bir şereftir biz bu gençliğe güveniyoruz Tügva Tavşanlı gençliği yerelde Tavşanlı'da genelde ise tüm Türkiye' ye örnek olacak etkinliklerine devam etmektedir. Kim var dediklerinde sağına soluna bakmadan İşte biz Baran varız diyen bir gençlik için çalışmak boynumuzun borcudur dedi. Öğrencilere öğütlerde bulunan İlyas Hakarayan katılımcı misafirlere bu günü özel olarak gördüklerini söyledi. Tügva Tavşanlı Yaz Okulu öğrencilerine destekte bulunarak sponsor olan Çare Derneği Genel Başkanına, Tügva Tavşanlı İstişare Kurulu Üyelerine,  Tügva'ya gönül verip destek olanlara, öğretmenlere ve yardımcı personele Tügva Tavşanlı İstişare Kurulu Başkanı Recep Bilge ile birlikte teşekkür plaketi verdi. Öğrencilerin etkinlikleri ile devam eden programda konuşan Dr. Rıza Derindağ bu organizasyonu gördüklerinde çok heyecanlandıklarını ve Tügva gibi Asım'ın Neslini yetiştirmeyi vazife bilen kurumların her zaman destekçileri olduklarını ve olacaklarını söyledi. Ailelerin yoğun ilgisi ve heyecanı ile devam eden programda duygu dolu anlar yaşandı.
 
 
 
Ak Parti İlçe Gençlik Kolları ve Tercih Mobilya tarafından misafirlere aşure ikram edildi. Program sonunda tüm öğrencilere katılım belgesi verildi. 
 
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.