Tunçbilek Beldesine Ortaokul yapılacak

Eğitim Yayın: 09 Mart 2018 - Cuma - Güncelleme: 09.03.2018 12:06:54
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
2806 okunma
Google News
Kütahya'nın Tavşanlı ilçesi Tunçbilek Beldesine Ortaokul yapılacak.
Ak Parti Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu Tunçbilek Beldesine Orta okul yapılacağı açıklamasını yazılı olarak basın ile paylaştı.
Milletvekili Kavuncu yaptığı yazılı açıklamada konu hakkında şunları söyledi,
"AK Parti hükümetlerinin bütçelerinde en büyük pay geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimizin eğitimi için ayrılmaktadır. Kütahya’mız ve ilçelerinde de okullarımız büyük ölçüde yenilendi, yenilenmeye de devam ediyor.
Yeni okullarımız öğrenci dersliklerinin yanısıra modern bir eğitimin tüm gereksinimlerini karşılayacak şekilde laboratuar, kütüphane, spor ve sosyal alanları ile birlikte yapılıyor. Bu kapsamda Tunçbilek beldemizde bu yıl içerisinde tamamlanıp faaliyete geçmiş bulunan Gürağaç İlkokulu büyük beğeni ve takdir topladı. Şimdi beldemiz Merkez Mahallesinde bulunan ve altyapı olarak yeterli olmayan 12 derslikli Atatürk Ortaokulumuzun yerine, 16 derslikli ve içerisinde 300 kişilik çok amaçlı salonu bulunan yeni ortaokul binamız 2018 yatırım programına alındı.
Tunçbilek Beldemizin tüm ihtiyaçlarını ve yatırımlarını yakından takip eden Tunçbilek Belde Belediye Başkanımız Agah Aşkın’a, Ak Parti belde ve ilçe teşkilatımıza, İlçe ve İl Milli Eğitim Müdürlerimiz ve yardımcılarına, Milli Eğitim Bakanlığı’nda yatırım talebimizle ilgilenen değerli bürokratlara, müsteşar ve Sayın Bakanımıza belde halkı adına teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Bu vesile ile ülkemizin her sorunu ile ilgilenen, bizlere bu imkanları sağlamış, ülkemizin mimarı, ordumuzun başkomutanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a da saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
Yeni ortaokulumuz beldemize, çocuklarımıza ve eğitim camiamıza hayırlı uğurlu olsun."
 
 
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.