TUNÇBİLEK BELEDİYESİ'NDEN AŞURE İKRAMI

Gündem Yayın: 05 Ekim 2017 - Perşembe - Güncelleme: 05.10.2017 14:20:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3457 okunma
Google News


TUNÇBİLEK BELEDİYESİ'NDEN AŞURE  İKRAMI
Tunçbilek Belediyesinin organize ettiği geleneksel aşure günü  Köprübaşı Mahallesinde gerçekleşti.
Tunçbilek Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği, Agâh Aşkın'ın bizzat organize ettiği aşure ikramı bu yıl da bir çok kişi katıldı. Aşure dağıtımına katılan çok sayıda vatandaş kurulan stant önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Tunçbilek'in Köprübaşı Mahallesi meydanında gerçekleşen aşure dağıtım törenine AK Parti ilçe teşkilatı, Belde teşkilatı, İl Genel Meclisi üyeleri, bazı STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Tunçbilek Belediye Başkanı Agâh Aşkın: "Birlik, Beraberlik, Kardeşlik ve Bereketin simgesi aşure günü etkinlikleri çerçevesinde vatandaşlarımızla buluştuk. Geleneksel hale gelen bu çalışmaları hep birlikte devam ettiriyoruz.. Hemşehrilerimizle bir arada olmak adına güzel bir etkinlik. İnşallah bundan sonra da bu etkinliğimizi devam ettireceğiz. Bu günkü etkinliğimize katılan herkese teşekkür ediyorum." dedi

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.