Turizm'e önem verilmeli

Turizm Yayın: 15 Şubat 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2021 14:01:16
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2075 okunma
Google News

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’nın turizm potansiyeline dikkat çekerek Kütahya’nın turizm ve kültür şehri olması gerekirken bu konuda mahrum edildiğini söyledi.

Kütahya’da turizm ve enformasyon bürosu dahi bulunmadığını belirten Kasap, İl kültür ve Turizm Müdürlüğü binasının çok eski ve mezbelelik bir halde olduğunu söyleyerek, Kütahya’ya kültür ve turizm alanında gerekli yatırımın yapılması için Kültür ve Turizm Bakanlığına çağrıda bulundu.

Kütahya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edilmesi ya da İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasının yarısının Kültür ve Turizm Müdürlüğüne verilmesi gerektiğini belirten Kasap, turizm sezonu açılmadan önce turizm ve enformasyon bürosunun açılması ve İl kültür ve Turizm Müdürlüğüne yeni bir bina tahsis edilmesi gerektiğini belirtti.  

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.