TÜRK - ERMENİ İLİŞKİLERİ

Gündem Yayın: 28 Nisan 2016 - Perşembe - Güncelleme: 28.04.2016 08:46:24
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2720 okunma
Google News

TÜRK - ERMENİ İLİŞKİLERİ

Tuna İŞLEYEN 

Tavşanlı Belediyesi ve DPÜ işbirliğinde hazırlanan Türk-Ermeni ilişkileri konulu panel 28 Nisan Perşembe günü saat 17:30'da kültür sarayında gerçekleştirilecek.

Bir birinden değerli dört konuşmacı vatandaşları sözde soykırım iddiaları konusunda bilgilendirecek.

Tavşanlı Belediyesi ve Dumlupınar Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Türk - Ermeni ilişkileri konulu panel 28 Nisan Perşembe günü saat 17:30'da Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilecek.

Araştırmacı ve akademisyenlerin katılacağı panelde Sakarya Üniversitesi Türk Ermeni İlişkileri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Haluk Selvi, Yeni Türkiye Araştırma Enstitüsü'nden Prof. Dr. Kemal Çiçek, DPÜ Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Cırık ve DPÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ahmet Türkan katılımcılara 1915 olayları ve sözde Ermeni soykırımı iddiaları konusunda bilgiler aktaracak.

Öğrencilerin ilgi göstermesi beklenen panele tüm Tavşanlı halkı davet edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.