Türk-İş İl Temsilcisi Eşref Erden

Siyaset Yayın: 28 Nisan 2018 - Cumartesi - Güncelleme: 28.04.2018 14:48:48
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
675 okunma
Google News

TES-İŞ Kütahya Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Eşref Erden, AK Parti Kütahya Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı
24 Haziran’da gerçekleştirilecek Milletvekilliği seçimleri için TES-İŞ Kütahya Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Eşref Erden, AK Parti Kütahya Milletvekilliği aday adaylığı için başvurusunu yaptı. Resmi başvurusu için AK Parti İl Teşkilatı binasına gelen Erden, burada İl Başkan Yardımcısı Tanıtım ve Medya Başkanı Mehmet Savurgan ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Mehmet Savurgan, “Kütahya’dan 5 milletvekilinin tamamını AK Parti’den çıkarmak istiyoruz. İnancımız ve en büyük hedefimiz bu yönde. Rabbim yolunuzu açık etsin” diye konuştu. 

 


ERDEN’İN KONUŞMASI
SIK SIK ALKIŞLARLA KESİLDİ
Savurgan’ın ardından TES-İŞ Kütahya Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Eşref Erden bir basın açıklaması yaptı. Konuşması basın toplantısına katılan kalabalık grup tarafından sık sık alkışlarla kesilen Erden, 20 yıldır sendikacılık yaptığına dikkat çekerek, “Görevimiz insana hizmet. Rabbim hayırlısıysa bizlere görevi nasip etsin. Bizler sırça köşklerde yaşayıp, bürokratlık yapıp, insanlara tepeden bakanlardan değiliz. Bizler sizlerin içinden çıkan, sizlerin yanında oturan ve sizler ne düşünüyorsa onu düşünmeye çalışan sizden biriyiz. Meclis’te iş hayatını temsil hakkını alabilmek için, Kütahya AK Parti Teşkilatında 27. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için müracaatımızı yaptık. Bizleri yalnız bırakmadığınız ve yanımızda durduğunuzdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 
‘AKLIN YOLU BİRDİR’
Kütahya’daki oyların yüzde yüzüne talip olduklarına dikkat çeken Erden, “Bugün artık aklın yolu birdir. Aklın yolu bir olduğuna göre bizler bu ülkeyi bizden sonraki gençlere ve çocuklara iyi bir şekilde bırakmamız lazım. AK Parti 16 yıllık hükümetleri dönemince, Türkiye’de bu parti iktidar olmadan önce yapılan hizmetlerin tamamını 2’ye 3’e katlamış durumda. Bunu bu partiyi desteklemeyen insanlarda biliyor. Bizim derdimiz yüzde 50 olmamalı. Bu kadar hizmet eden bir partinin yüzde yüz oylara talip olması gerekiyor. Bizde Kütahya’nın yüzde yüz oyuna talibiz. İnşallah Mevlam yardımcımız olur” ifadelerini kullandı. 
‘TERCİH REİS VE MİLLETİMİZDENDİR’
24 Haziran seçimlerinin herhangi bir seçim olmadığına vurgu yapan Eşref Erden, “Ülkenin bekası için geçilmesi gereken bir eşik olarak gördüğüm için, göğsümüze emanet edilen imanın, kalbimize emanet edilen ihsanın, aklımıza emanet edilen idrakin gereğini yapmak adına, dürüstlük, sadakat, merhamet ve adalet ülküsünden ayrılmadan, bu yüce milletin vekili olabilmek adına bu kutsi yola çıktık. İyi niyetler ve temiz duygularla bu millete ve insanlığa hizmet etme için, 27. Dönem Kütahya milletvekilliği aday adaylığı için başvuru bizden takdir Allah’tan, tercih reis ve milletimizdendir. Allah yolumuz hayırlı eylesin” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.