Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe

Ekonomi Yayın: 03 Temmuz 2016 - Pazar - Güncelleme: 03.07.2016 19:06:41
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2679 okunma
Google News

Simav Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nden hibe olarak aldığı 250 bin TL değerindeki damperli kamyonu hizmete almadan önce Cumhuriyet Meydanında halka teşhir etti.

Belediye Başkanı Süleyman Özkan; “Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe olarak verilen damperli kamyonun ilçemize kazandırılmasında büyük destek olan Birlik Genel Sekreteri Sayın Hayrettin Güngör ve Birlik Başkanımız ve aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir TOPBAŞ’a Simavlılar adına büyük bir onur ve mutluluk duyduk" dedi. 

Kaplıca ve doğal güzellikleriyle Ege’nin turistik ilçesi Simav’da belediye imkanlarıyla bir çok hizmeti yerine getirirken bir yandan da hükümetin hibe programlarını yakından takip ederek yeni araçlara sahip olduklarını ifade eden Başkan Özkan, “Yaptığımız girişimlerle Türkiye Belediyeler Birliği tarafından 250 Bin TL değerindeki damperli kamyonu hibe olarak teslim aldık. Hizmet öncesi aracımızı Cumhuriyet Meydanımızda teşhir ederek belediye ve vatandaşlarımız olarak Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri ve Birlik Başkanımıza hep birlikte teşekkür etme fırsatı yakaladık. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizlerde hizmetlerimizle hibe edilen bu araçla ilçemize daha iyi ve kaliteli hizmetler sunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.