TYP Personeli “AFET” Eğitimi

Eğitim Yayın: 12 Ağustos 2016 - Cuma - Güncelleme: 12.08.2016 11:08:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2745 okunma
Google News
TYP Personeli “AFET” Eğitimi
TAVŞANLI BELEDİYESİ’NDE İSTİHDAM EDİLEN TYP PERSONELİNE OLASI DOĞAL AFETLERDE İLK 72 SAATTE NELER YAPILMASI GEREKTİĞİ ANLATILIYOR.
 
 Tavşanlı Belediyesi’nde İŞ-KUR tarafından uygulanan Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında geçici süre ile istihdam edilen personele İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından “Afet” eğitimi veriliyor.
 
Eğitim programlarında personele bireylerin ve ailelerin oluşabilecek doğal afetler karşısında neler yapmaları gerektiği, hazırlık süreçleri anlatılıyor.
 
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, belediye personelinin hem çalışma hayatında  hem de normal yaşam alanında donanımlı olması için bu tür programlara önem verdiklerini söyledi.
 
Başkan Güler “Belediyemiz bünyesinde TYP kapsamında istihdam edilen arkadaşlarımızın günlük yaşamlarında gerekli olan bilgileri alabilmeleri adına eğitim programları düzenliyoruz. Burada amacımız bir farkındalık oluşturmak ve ailelerimizin olası afetler karşısında ilk 72 saate hazırlık yapabilmelerini sağlamaktır. Bu tür programlarımız devam edecektir.” dedi
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.