Üç Aylar lokması ikram edildi

Gündem Yayın: 02 Mart 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2020 09:42:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1124 okunma
Google News

  Üç Aylar lokması ikram edildi

Tuna İşleyen

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde 3 aylara girilmesi nedeniyle lokma tatlısı ikramı yapıldı.

Geleneksel olarak HHV tarafından üç aylar hürmetine lokma tatlısı ikram edildi.

 

Tavşanlı Cumhuriyet Meydanında Hayırlı Hizmetler Vakfı organizesi ile gerçekleştirilen Üç aylar programına Belediye Başkanı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Bilal Kıyak, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Talha Kılınç, İHH Başkanı İbrahim Vehbi Atabay, Genç Memur Sen Başkanı Mücahit Eroğlu, TÜGVA Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Törende konuşma yapan Hayırlı Hizmetler Vakfı genel sekreteri Mustafa Uysal şunları söyledi; " “Vakıf olarak bugüne kadar pek çok hayırlı işte öncü olmaya çalıştık. Hayırda yarışanlar olabilmek için gayret ettik. İnşallah bundan sonra da siz değerli halkımızla birlikte bu görevi hakkıyla sürdürmeye niyetliyiz. Dinimiz İslam açısından çok önemli ve mübarek olsan üç ayların başlangıcı için her yıl yaptığımız bu ikram bir gönül hoşluğu, bir hatırlatma ve bir sevinç iklimi olsun diyedir. Hepimize afiyet olsun. İnşallah bu güzel aylarda kötü alışkanlıklarımızdan vazgeçer daha güzel alışkanlıklar kazanırız. Günahlarımıza tevbe eder daha çok ibadet için gayret sarf ederiz."

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.