Ufka Yolculuk Kütahya Ödülleri Sahiplerini Buldu

Eğitim Yayın: 13 Mayıs 2018 - Pazar - Güncelleme: 13.05.2018 11:11:51
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3606 okunma
Google News

Ufka Yolculuk Kütahya Ödülleri Sahiplerini Buldu
Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Türkiye Genelinde ve online olarak tüm dünyada gerçekleştirilen 6. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmasının Kütahya İl Ödül Töreni   Perşembe günü Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. 


Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Kulübü’nün organizesiyle Kütahya Belediyesi Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde icra edilen ödül törenine Kur’ân-ı Kerim tilaveti ile başlandı. DPÜ İslami İlimler Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Muhammed Tuğberk Uğurlu’nun “Kur’an ve Sünnet Bütünlüğü” konulu konferansın ardından “Her Dem Ney” musiki grubu tarafından musiki ziyafeti verildi.


Programın sonunda yapılan Ödül Töreni ile A-B-C-D-E kategorilerinde Kütahya çapında dereceye girenlere altın ödülleri Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından takdim edildi.
F Kategorisi Kütahya birincisi Fatih Yaman Türkiye Genelinde de 1. olurken, C kategorisi Kütahya birincisi Muhammed Halit Metin Uymaz Türkiye Genelinde 7. oldu. 

 


Server Gençlik ve Spor Kulübü Derneği  yetkilileri , "Yarışmaya katılan, dereceye giren ve bu yarışmanın düzenlenmesine katkıda bulunan tüm gönüllülere ve kamu kurum ve kuruluşlarına Kütahya Zinde Gençlik ve Spor Kulübü olarak teşekkür ediyor, desteklerinin devamını diliyoruz." diyerek teşekkür ettiler. 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.